Chrome: Nyissa meg a Reddit NSFW hivatkozásokat az inkognitóablakban

Ha rendszeresen játszik a Reddit-en, akkor tudja, hogy a webhely nemcsak a hírekről és a hírek megbeszéléséről szól, hanem a közösség egy részét érdeklő egyéb dolgokról is. Különösen a képek nagyon népszerűek a Reddit-en, mivel sokan minden nap elkészítik a weboldal első oldalát.

A Redditnek sok NSFW fóruma van, és akkor botlik az NSFW néven megjelölt bejegyzések rendszeresen akkor is, ha aktívan nem látogatják meg az explicit fórumokat, mivel NSFW képeket találhat olyan nem explicit fórumokon is, mint az r / Funny vagy r / Pics. Ezeket a képeket és hozzászólásokat megjelöljük, és a fórumokon megjelenő NSFW indikátornak jó jelzést kell adnia arra, hogy munkahelyén, nyilvános helyen vagy bárhol máshol nem megfelelő a céloldal megnyitása, ahol mások elkaphatnak egy bepillantást is, vagy ahol bajba kerülhet, ha ezeket a képeket megnyitja.

A Reddit NSFW linkek megnyitása az inkognitóban egy olyan Google Chrome kiterjesztés, amelyet felhasználhat bármilyen NSFW hivatkozás megnyitásához a Reddit oldalon egy új, privát böngészőablakban a böngészőben. A bővítmény közvetlenül a dobozból működik, és amit mondani tudok, bármely oldalon, a témától függetlenül. Mindaddig, amíg a hivatkozás megfelelően meg van jelölve NSFW néven, akkor egy inkognitóablakban nyílik meg.

Vegye figyelembe, hogy ez csak akkor igaz, ha bal egérgombbal kattint a linkre, és megnyitja őket. A középső kattintással - a linkek megnyitásának preferált módjaként - megnyitom a linket egy új lapon ugyanabban a böngészőablakban, és egy új privát böngészőablakban, ezáltal ebben az esetben használhatatlanná válnak.

Alapértelmezés szerint a kiterjesztés megnyit minden linket, amelyre kattint a saját inkognitóablakában. Engedélyezheti azonban, hogy a kiterjesztés inkognitómódban is működjön, hogy ugyanabban az ablakban megnyissa az összes linket, amelyre kattint. Megnyitod ezt

Azt is vegye figyelembe, hogy a kiterjesztés egyes linkeket automatikusan társított hivatkozásokká konvertál. Nyissa meg a beállításokat, és törölje a jelölőnégyzetet, hogy megakadályozzák ezt.